Итого, к оплате:
0,00 грн.
MikoLife

MikoLife - унікальний біопрепарат, який складається із спор мікроорганізмів сімейства Glomus mossaea, які утворюють симбіоз коріння рослини (з'єднуються з грибним міцелієм), завдяки чому значно підвищується площа поглинання вологи рослиною з розчинними в ній поживними речовинами.

МЕХАНІЗМ ДІЇ

Мікоризні утворення за допомогою особливих кріплень-присосок кріпляться до кореневої системи рослини. Вони мають вигляд чохла з грибниці, які поступово  проникають вглиб основного кореня рослини, залягаючи глибше основного шару коріння. Саме такий симбіоз виконує функцію вторинної кореневої системи, що дає можливість живитися з нерухомої частини гумусу.

СПОСІБ ЗАСТОСОВУВАННЯ

MikoLife  необхідно вносити  в рекомендованій кількості шляхом змішування ґрунту або грунтосуміші з гранулами при первинній посадці рослини. Або (якщо рослина вже висаджена) шляхом "сверління" заглиблень, тобто виймання ґрунту довкола пристовбурового кола, на глибину максимально наближену до кореневої системи  на відстані 10-12 см один від одного заглиблення - і таким чином засипати гранули, загортаючи землею.

Дуже важливим фактором ефективної співпраці грибу та коріння  - є внесення гранул  якомога ближче до кореневої системи рослини. Гранули повинні мати з коренем прямий контакт. MikoLife можна використовувати під час ВСЬОГО життєвого циклу рослини.

СФЕРИ  ЗАСТОСУВАННЯ

- сільське господарство: вирощування бахчевих, зернових, олійних культур,

фруктові дерева, кущі, овочівництво (окрім хрестоцвітних та мар'євих культур), ягоди, виноград, кормові трави,квіти;

- ландшафтний дизайн: хвойні дерева, декоративні кущі, квіти, газон;

- домашнє господарство: кімнатні рослини, саджанці;

ВАЖЛИВО!!! Мікоризний гриб з настанням низьких температур засинає разом з рослиною-господарем і прокидається навесні також разом з ним.

ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ MikoLife

Застосування MikoLife зробе культуру менш залежною від затратних ресурсів і при цьому допоможе максимально реалізувати потенціальну врожайність!

 

Передозування препарату MikoLifeНЕ МОЖЛИВЕ. Головне дотримуватися

мінімально рекомендованих доз внесення.

    РЕКОМЕНДОВАНІ ДОЗУВАННЯ

Культури

Норма внесення

Особливості внесення

Фруктові та декоративні дерева (в т.ч.хвойні), кустарники, виноградні насадження

2-2,5г на 1л ґрунту

При первинній посадці - ґрунт із посадочної лунки рівномірно змішати разом із гранулами MikoLife. В залежності від розміру саджанця норма внесення на одну рослину розраховується окремо.

По 2г в кожне заглиблення

 

 

Для дорослих рослин(але не більше 5-ти років) - зробити заглиблення довкола пристовбурового кола глибиною 8-10 см на відстані 10-12 см (якомога ближче до кореневої системи) і додати в кожне заглиблення  гранули "МікоЛайф",загорнути землею. Добре пролити водою.

Овочі (в т.ч. зелень, окрім салатів,шпинату)

 

 

 

 

 

2-2,5 г на одну рослину

При вирощуванні в закритому ґрунті або теплиці - на дно кожної лунки з розсадою внести гранули.

100-250г на 100м2 посівної площі

При посіві насіння у відкритий ґрунт - гранули рівномірно засипають в рядки і закладають на глибину посіву.

2г на одну рослину

При додаванні до вже висаджених  рослин-необхідно зробити заглиблення у ґрунті поблизу кореневої системи, внести гранули та загорнути землею.

Газон

100-250г на 100м2 посівної площі

 

 

При первинній закладці газону, необхідно внести гранули MikoLifeразом із  посівним матеріалом;

При профілактичних заходах по догляду за газоном - необхідно внести сумісно з аерацією;

Кімнатні рослини

1-2,5г на 1л ґрунтової суміші

При первинній висадці- змішати необхідну кількість гранул з ґрунтовою сумішю.

При внесенні до вже висадженої рослини - необхідно внести гранули шляхом заглиблення поблизу кореневої системи рослини, не пошкоджуючи коріння.

ОСОБЛІВІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

- Наявність вологи в прикореневій зоні та температура ґрунту не нижче 18С;

- РН ґрунту не нижче 5,3;

- Мікориза не спрацює від фунгіцидів, які можуть потрапити до коріння через промивання або обробку фунгіцидом  проти ґрунтових грибів;

- Слід контролювати внесення азото- та фосфоровмістких добрив; допускається не більш 8% вмісту фосфатів у ґрунті, в протилежному випадку симбіоз не відбудеться.

Наверх