Итого, к оплате:
0,00 грн.
MikoLife: промислове використання

MikoLife - біопрепарат, який  посилює коренеутворення у вищіх культурних рослин за рахунок взаємодії кореневої системи та спор гриба у ґрунті.

 

Механізм дії :  коріння культурної рослини з'єднуються з грибним міцелієм, завдяки чому значно підвищується площа поглинання вологи рослиною з розчинними в ній поживними речовинами. Мікоризні утворення мають вигляд чохла з грибниці на кінчиках коренів, та залягають глибше основного шару коріння, такий симбіоз виконує функцію вторинної кореневої системи, що дає можливість живитися з нерухомої частини гумусу.

Застосування природного ґрунтового інокулянту MikoLife зробе культуру менш залежною від затратних ресурсів і при цьому поможе максимально реалізувати потенційну врожайність. Забезпечує врожайність в посушливих умовах, сприяє профілактичному захисту від ґрунтових шкідників та хвороб

 

Культури:

кукурудза, соняшник, соя  

  

Склад: мікориза Glomusmosseae, 90% ( титр життєздатних клітин - не менше 1*108 КУО/г препарату, екстендер - 10%)

 

Препаративна формула: гранули

 

Застосування: норма витрат гранули становить 10  кг на гектар.

Закладати біопрепарат у грунт сумісно з мінеральними добривами під коріння в період вегетації рослини.

 

ВАЖЛИВО!

 Декілька важливих моментів, які варто врахувати на початковому етапі за для здійснення мікоризного партнерства з корінням рослини:

- наявність вологи в прикореневій зоні;

- температура ґрунту не нижче 18 С;

-PHґрунту не нижче 5,3;

- захист гранул MikoLife від прямого активного УФ-випромінювання;

-не використовувати фунгіциди протягом місяця після внесення біопрепарату MikoLife;

-контролювати внесення азото- та фосфоровмістких добрив, допускається не більш 8% вмісту фосфатів у ґрунті, в протилежному випадку симбіоз опиниться під загрозою.

 

MikoLife- бо сила у корені

Наверх